Hoe word je lid

Je bent geïnteresseerd in een volkstuintje. Je eigen groente of bloemen verbouwen, daar droom je al lang van. Dit kan op de Gordelwegtuinen!

Er is momenteel veel belangstelling voor onze tuinen, houd daarom wel rekening met een wachtlijst!

Maarre……, laat je niet weerhouden door die wachtlijst, vroeger of later kom je vanzelf aan de beurt als lid van onze vereniging en krijg je de beschikking over een mooi tuintje op een prima plek in Rotterdam.

De meeste stukken grond op onze tuinen zijn 35 m2, sommigen zijn iets groter of kleiner. Huur en contributie worden berekend op basis van de grootte van de tuin, een gemiddelde tuin in 2023 kost 83,42 euro aan huur + 30,63 euro aan contributie (huur= 2,37 euro per m2, contributie = 0,83 euro per m2), dus totaal 114,05 euro per jaar. De contributie is voor gereedschapsonderhoud en algemene voorzieningen. Als je kiest voor een tweede tuin worden huur en contributie verdubbeld.

De borg voor een sleutel voor het tuinhek bedraagt 1 x € 20. Daarnaast vragen we een algemene borgsom voor het tuinperceel van 1x 100 euro.

Deze borgsommen worden normaliter geretourneerd na afloop van het lidmaatschap en na het inleveren van de sleutel. Het gereedschap en de kruiwagens zijn van de vereniging en mag je vrij gebruiken. Er zijn verschillende waterpunten, maar je mag alleen een gieter gebruiken, geen tuinslang.

Stuur een mailtje om je in te schrijven en voor meer info naar:
gordelwegtuinen@gmail.com

Lekker lunchen met zn allen tijdens de Tuindag hoort er ook bij!

Lekker lunchen met zn allen tijdens de Tuindag hoort er ook bij!