Jaarkalender

2021 tuindagen + koffie ochtenden

Tuindagen
Zaterdag 27 maart
Zondag 25 april
Zondag 16 mei
Zaterdag 26 juni
Zondag 5 september
Zaterdag 30 oktober

Koffie ochtenden
zon 11 april
zat 1 mei
zon 30 mei
zat 12 juni
zon 11 juli

Uitleg tuindagen:

lekker lunchen met zn allen tijdens de Tuindag hoort er ook bij!

Lekker lunchen met zn allen tijdens de Tuindag hoort er ook bij!

Op de tuindagen wordt er gemeenschappelijk onderhoud gedaan aan het complex. De tuindagen starten om 9.30 uur, de koffie/thee pauze is om 11.00 uur en rond 12.45 uur ronden we af, waarna we met elkaar een broodje met soep (zelfgemaakt door de cateringgroep) eten.

Ieder lid van de tuinvereniging dient 3 maal per jaar aan een tuindag deel te nemen. Zoals de leden op de ALV hebben besloten wordt het aantal gemiste tuindag aan het eind van het jaar in rekening gebracht voor een bedrag per tuindag van € 25,00.

Ieder lid krijgt een eigen tuindagen kaart. Deze kaart laat je na afloop van deelname aan een tuindag aftekenen door een beheer lid en bewaar je zelf. Het lid van de beheergroep die de kaart aftekent, noteert dit ook op een aftekenlijst. Je aftekenkaart is het bewijs van deelname aan de tuindagen. Bewaar hem dan ook goed en neem hem mee bij iedere tuindag waar je aan deelneemt voor aftekenen.

Ook in 2021 is het mogelijk is om je bijdrage te leveren door je aan te sluiten bij een van de projectgroepen (bv. snoei-, padenonderhoud-, cateringploeg). Als je je aansluit bij een projectgroep spreek je met de coördinator van die groep af welke werkzaamheden er gedaan moeten worden verdeeld over het jaar en wanneer je dat gaat doen met je groep of een deel van je groep. De coördinator tekent dan je kaart af na het aantal werkuren gelijk aan een tuindag.

Evenementen
Naast de tuindagen organiseren we regelmatig lezingen, uiteraard tuin gerelateerd.