Workshop de Natuurlijke Moestuin + Nieuwjaarsborrel zondag 29 januari

We hebben een Nieuwjaarsborrel + Natuurlijke Moestuin workshop georganiseerd op zondag 29 januari, waarover hieronder meer. Hopelijk kunt u erbij zijn om met ons het glas te heffen!

Moestuinieren is niet makkelijk. Toch kun je met beperkte kennis en/of ervaring een heel eind komen. Tijdens deze gratis workshop leert Max de Corte (buurtmoestuinexpert en pionier in de Rotterdamse permacultuur beweging) je een aantal basisprincipes uit de permacultuur waarmee je jouw moestuin op een natuurlijke en milieu vriendelijke manier productief en gezond kunt maken. Op korte termijn, maar vooral op lange termijn.

Max de Corte: “ Ik wil je eigen eten verbouwen voor iedereen toegankelijk maken en mensen kennis laten maken met een manier van lange termijn werken en denken volgens de principes van de permacultuur (een integrale ontwerpmethode/filosofie geïnspireerd op de kringloop van de natuur).”

Voor info over Max de Moestuinman, kijk op zijn website

Nieuwjaarsborrel
Op de Nieuwjaarsborrel, die plaatsvindt na de workshop, drinken we een glaasje op het nieuwe jaar en het nieuwe tuinseizoen. Een mooie gelegenheid om je medetuinders te ontmoeten en plannen en ideeën uit te wisselen.

Alle leden van de Gordelwegtuinen zijn van harte welkom. De gratis workshop en de borrel word u aangeboden door de Beheergroep. Graag tot ziens op zondag 29 januari in ons clubhuis!

Aanvang Workshop: 14.30 u (workshop duurt 1,5 uur)
Aanvang Nieuwjaarsborrel: 16.00 u
Entree: gratis!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.