Workshop Natuurlijk Moestuinieren + Nieuwjaarsborrel 2018

Net als afgelopen januari bieden bestuur en beheergroep op zondag 21 januari weer een workshop Natuurlijk Moestuinieren + Nieuwjaarsborrel aan!

Tijdens deze gratis workshop leert Max de Corte (buurtmoestuinexpert en pionier in de Rotterdamse permacultuur beweging) je een aantal basisprincipes uit de permacultuur waarmee je jouw moestuin op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier productief en gezond kunt maken. Op korte termijn, maar vooral op lange termijn.

Max de Corte: “ Ik wil je eigen eten verbouwen voor iedereen toegankelijk maken en mensen kennis laten maken met een manier van lange termijn werken en denken volgens de principes van de permacultuur (een integrale ontwerpmethode/filosofie geïnspireerd op de kringloop van de natuur).”

Voor info over Max de Moestuinman, kijk op zijn website

Nieuwjaarsborrel
Op de Nieuwjaarsborrel, die plaatsvindt na de workshop, drinken we een glaasje op het nieuwe jaar en het nieuwe tuinseizoen. Een mooie gelegenheid om je medetuinders te ontmoeten en plannen en ideeën uit te wisselen. Alle leden van de Gordelwegtuinen zijn van harte welkom.

Graag tot ziens op zondag 21 januari in ons clubhuis!

Aanvang Workshop: 14.30 u (workshop duurt 1,5 uur)
Aanvang Nieuwjaarsborrel: 16.00 u
Entree: gratis!

tuin

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.